Tunnit 

Talutusratsastus 15min, 30min tai 1h.

Talutusratsastusta Tahkolanrannan kauniissa ja rauhaisassa ympäristössä. Kokeneet voi halutessaan ratsastaa ilman taluttajaa. Hinta 15min 9€, 30min 18€ tai 1h 27€.

Talutusratsastus ja poninhoito 30min tai 1h.

Ponit harjataan ohjatusti jonka jälkeen ratsastusta iloisessa tunnelmassa Tahkolanrannan kauniissa ja rauhaisassa ympäristössä. Ratsukoilla on mukana taluttajat, mutta kokeneet voi ratsastaa ilman taluttajaakin. Hinta 30min 18€ tai 1h 27€.

Kärryajelu 30min tai 1h.

Poniajelu on yksi tapa touhuta shetlanninponien kanssa. Kärryillä voi ajaa myös aikuiset. Tunnin aluksi Santtu harjataan ja valjastetaan. Ajelussa on mukana ohjaaja, joko vieressä istuen ja avustaen tai vieressä kävellen. Kärryssä voi olla 1-3 lasta tai aikuinen ja lapsi. Hinta 30min 18€ tai 1h 27€.

Poniagility 

Harjaamme ensin Santun jonka jälkeen tutustumme sen kanssa poniagilityn ihmeelliseen maailmaan! Kesto 30min. Hinta 18€.

Kepparitunti

Temppurataa, esteitä ym. kivaa keppihevosten kanssa. Oman kepparin voi ottaa mukaan tai lainata meiltä. Tunnin lopuksi ratsastusta Sintulla tai Santulla. Kesto 1h. Hinta 23€.


Ponitouhu-tuokio 1h-1,5h.

Ponitouhu-tuokiossa opetellaan tallitouhuja alkeista lähtien (harjaus, ruokkiminen, riimun laitto, tallin siivous, kuljetus jne.). Ponitouhu-tuokion kautta pääset tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja! Ohjelmaan kuuluu myös poniagilityä sekä kärryajelua ja/tai ratsastusta. Sopii myös pienemmille poniharrastajille sekä aikuisille eikä ole väliä oletko vasta-alkaja tai jo pidempään harrastanut. Hinta 1h 27€ tai 1,5h 36€.

Kävelyretki 15min, 30min tai 1h.

Ponin taluttaminen on mukavaa! Nautitaan liikunnasta ja kauniista luonnosta ponia taluttaen. Sopii myös aikuisille! Hinta 15min 9€, 30min 18€ tai 1h 27€.

OmaPoni-päivä

Tallitouhuja "oman ponin" kanssa. Päivän aikana tehdään kaikkea kivaa mikä liittyy poneihin; ratsastellaan, hoidetaan, siivotaan tallia, talutellaan, kärrytellään ym. Hinta sis. eväät. Kesto 3h. Hinta 69€.

Ponimme ovat talvisin myös Korpikahvilan pihalla kahvilan aukioloaikoina. Siellä pääsee 5€:lla talutusratsastamaan tai taluttamaan ponia sekä 10€:lla hoitamaan (harjaamaan, putsaamaan kavioita sekä koristelemaan harjaa ja häntää). Poniohjelmat joka päivä ilman ajanvarausta klo 11-15. Muina aikoina ajanvarauksella.

Talli ei vakuuta ratsastajia!

Jos et löytänyt mieleistäsi ohjelmaa, ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva poniohjelma!