Tunnit 

Talutusratsastus 15min, 30min tai 1h.

Talutusratsastusta Tahkolanrannan kauniissa ja rauhaisassa ympäristössä. Kokeneet voi halutessaan ratsastaa ilman taluttajaa. Hinta 15min 8€, 30min 14€ tai 1h 23€.

Talutusratsastus ja poninhoito 30min tai 1h.

Ponit harjataan ohjatusti jonka jälkeen ratsastusta iloisessa tunnelmassa Tahkolanrannan kauniissa ja rauhaisassa ympäristössä. Ratsukoilla on mukana taluttajat, mutta kokeneet voi ratsastaa ilman taluttajaakin. Hinta 30min 14€ tai 1h 23€.

Kärryajelu 30min tai 1h.

Poniajelu on yksi tapa touhuta shetlanninponien kanssa. Kärryillä voi ajaa myös aikuiset. Tunnin aluksi Santtu harjataan ja valjastetaan. Ajelussa on mukana ohjaaja, joko vieressä istuen ja avustaen tai vieressä kävellen. Kärryssä voi olla 1-3 lasta tai aikuinen ja lapsi. Hinta 30min 14€ tai 1h 23€.

Poniagility 

Harjaamme ensin Santun jonka jälkeen tutustumme sen kanssa poniagilityn ihmeelliseen maailmaan! Kesto 30min. Hinta 14€.

Kepparitunti

Temppurataa, esteitä ym. kivaa keppihevosten kanssa. Oman kepparin voi ottaa mukaan tai lainata meiltä. Tunnin lopuksi ratsastusta Sintulla tai Santulla. Kesto 1h. Hinta 23€.


Ponikerho 1h. 

Ponikerhossa opetellaan tallitouhuja alkeista lähtien (harjaus, riimun laitto, tallin siivous, kuljetus jne.). Ponikerhon kautta pääset tutustumaan ponien elämään ja opit tallitaitoja. Lopuksi poniagilityä ja/tai ratsastusta. Sopii myös pienemmille poniharrastajille. Hinta 23€.

Ponikerho 1,5h.

Ponikerhossa opetellaan kaikki perusasiat, mitkä kuuluvat päivittäiseen poninhoitoon; harjataan, talutellaan, ruokitaan poneja. Ohjelmaan kuuluu myös poniagilityä sekä kärryajelua ja/tai ratsastusta. Hinta 32€.

OmaPoni-päivä

Tallitouhuja "oman ponin" kanssa. Päivän aikana tehdään kaikkea kivaa mikä liittyy poneihin; ratsastellaan, hoidetaan, siivotaan tallia, talutellaan, kärrytellään ym. Hinta sis. eväät. Kesto 3h. Hinta 65€.